Bericht versturen
Thuis >

Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd.
Over ons
Neem contact met ons op
400-6962-025
Contact opnemen
Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd.
Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfssoort:

Fabrikant , Handelsmaatschappij

Nr van Werknemers:

201~300

Jaarlijkse Verkoop:

10000000-50000000

Oprichtingsjaar:

2008

De uitvoerpc:

60% - 70%

Inleiding

Shandong Sennai Intelligent Technology Co., LTD, opgericht in 2008,is een buizenfabrikant die ondersteunende diensten levert voor veel bekende fabrikanten van bouwmachines en -apparatuur in binnen- en buitenlandWe produceren voornamelijk stalen busjes, composietbusjes, bimetalen busjes, massieve smeerbusjes. We hebben meer dan 100 landen geëxporteerd zoals de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan, Korea, Rusland, enz.sterke productiecapaciteitDe producten worden veel gebruikt in de bouwmachines, zware voertuigen, metallurgische industrie, smederij.Het heeft nu meer dan 260 sets geavanceerde productieapparatuur zoals buisbinding., CNC-bewerking automatische productielijnen, smeden, slijpen, warmtebehandeling, fysische en chemische analyse en testen.grootschalige uitgebreide tentoonstellingszaal, onderzoeksruimte, professionele testruimte, enz.

 

Onze producten worden geëxporteerd naar meer dan 120 landen en regio's, en leveren ondersteunende diensten voor vele bekende fabrikanten van bouwmachines en -apparatuur in binnen- en buitenland,en het leveren van OEM/ODM-diensten voor bijna 100 handelsbedrijven per jaar.

China Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Service

Gratis pre-sales consultancy / gratis monsternummering

Sennai Group biedt 12 uur snelle pre-sales reactie en gratis advies.

Gratis monstermaken en testen is beschikbaar.

Wij bieden een vooruitstrevend oplossingsontwerp aan alle distributeurs en gebruikers.

 

Strenge kwaliteitscontrole van de productie

We hebben een compleet en strikt kwaliteitscontrolesysteem opgezet.Dit is een van de belangrijkste factoren die de uitstekende kwaliteit van onze geëxporteerde producten garandeert..

 

1-7 dagen Vinnige levering

We hebben massaproductie en voorraad en klaar item, voor deze items, bieden we 5-7 dagen snelle levertijd.We verhandelen u als de prioritaire klant en produceren uw lading in de eerste keer.

 

24 uur na-verkoop technische ondersteuning.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële laserapparatuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!En ik kijk ernaar uit om met je samen te werken..Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen, en we zullen ons best doen om uw twijfels en problemen op te lossen, en u voorzien van doordachte pre-sales, in de verkoop en na-verkoop diensten

Geschiedenis

2008Het bedrijf is opgericht. Het bedrijf begon met de productie van onderdelen voor alle soorten bouwmachines, zoals busjes en pinnen.

2010, waarbij twee productielijnen werden toegevoegd als gevolg van de uitbreiding van de markten.

2012,de markt in het buitenland,

2014Het uitbreiden van ons verkoopteam om onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de hele wereld te leveren.

2016Met de uitbreiding van de verkoopschaal is onze nieuwe productielijn in gebruik genomen en is de productiecapaciteit verdubbeld.

2020,In de context van de wereldwijde epidemie van COVID-19, vanwege onze uitstekende productkwaliteit en kwalitatieve service, is ons verkoopvolume niet alleen niet gedaald, maar met 30% gestegen.

In 2022, zullen we ons verkoopteam opnieuw uitbreiden om meer gekwalificeerde producten aan klanten over de hele wereld te leveren.

 

In de 16 jaar van gestage ontwikkeling van bouwmachineonderdelen kunnen we niet zonder de steun van de wereldwijde kopers.We zullen meer inspanningen doen om onze producten en diensten goed te doen.. Sennai Group kijkt ernaar uit om met u samen te werken!

Ons Team

We hebben het meest professionele team met de oorspronkelijke bedoeling, Creëer waarde voor klanten, creëer kansen voor werknemers en creëer voordelen voor ondernemingen en de samenleving!

 

Sennai Group brengt relevante professionele top talent en technologie samen voor een hooggekwalificeerd professioneel team.Verkoop., als de uitbreiding van ons bedrijf, verwelkomen we meer vrienden.

 

Training is een kernopleiding voor alle leden en we zullen verschillende trainingen organiseren om ons te helpen onze vaardigheden te verbeteren en de schoonheid van het leven te ontdekken.We koesteren de tijd die we samen leren en bestuderen.

 

Gedurende het hele jaar zal ons bedrijf verschillende activiteiten organiseren in onze teams, zoals Kerstdag, kunnen ze naast werken ook genieten van hun kleurrijke leven.

Our Partner

China Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Hier is de productbrochure

 

Productenbrochure-EN2.3.pdf

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verhard staalbussen Leverancier. Copyright © 2023-2024 Shandong Sennai Intelligent Technology Co., Ltd. . Alle rechten voorbehoudena.